Ανακοινώσεις Τμήματος

Εκδήλωση στη Νομική: Η ολοκλήρωση των αγορών ενέργειας στην ευρύτερη Ευρώπη: η περίπτωση της Ουκρανίας

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 18:00' το απόγευμα, στην αίθουσα 319, υποδεχόμαστε στη Νομική Σχολή την Επιστημονική Εταιρία για την Ιστορία της Διπλωματίας και τις Διεθνείς Σχέσεις από την Ουκρανία.

Η επιστημονική αυτή συνάντηση είναι ανοιχτή στο κοινό και αποσκοπεί στο να διερευνήσει τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η μεγάλη αυτή χώρα για την ασφάλεια, την ανεξαρτησία και την ευημερία της Ευρώπης, με έμφαση στην ασφάλεια της ενεργειακής τροφοδοσίας της Ε.Ε.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΩΣ 20.6.2018

Το Συντονιστικό Όργανοτου Διιδρυματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος "ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ", λαμβάνοντας υπόψη το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύεται για το πρόγραμμα αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία υποβολής των δηλώσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος ως τις 20.6.2018. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι όροι της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της 3.4.2018.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2017-18

Σύμφωνα με το συνημμένο ηλεκτρονικό αρχείο με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αρ. πρωτ. 89537/Ζ1/1-6-2018 που αφορά στην ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων των δικαιούχων που ορίζονται είναι: από Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 έως και την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018.

 

Νέα παράταση της περιόδου διανομής συγγραμμάτων για τους φοιτητές

Αγαπητοί συνεργάτες,

 

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο https://eudoxus.gr/files/Paratasi_Earinou_2017-18_2.pdf θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τη νέα παράταση της περιόδου διανομής συγγραμμάτων για τους φοιτητές.

Επισημαίνεται ότι η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 08 Ιουνίου 2018.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής του Ευδόξου.

Σελίδες