Νέα από Τρίτους

Συνέδριο Νέων Νομικών

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ELSA Thessaloniki,
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο Συνέδριο Νέων Νομικών που συνδιοργανώνουν η ELSA Thessaloniki και η Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων (Ε.Α.Ν.Δι.Θ) με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Μελέτης για τη Διαφάνεια, τη Διαφθορά και το Οικονομικό Έγκλημα με θέμα: «Προκλήσεις Νομικής Επιστήμης και Επίκαιρα Νομικά ζητήματα» , την Παρασκευή  6 και Σάββατο 7  Οκτωβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, στο αμφιθέατρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ι. Μανωλεδάκης (Τσιμισκή 103, Διαγώνιος – είσοδος από Ισαύρων, 3ος όροφος).

«ΝΕΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» - Ημερίδα της ELSA Thessaloniki και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Με το παρόν μήνυμα θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών - ELSA Thessaloniki και ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με θέμα τη «Νεανική Παραβατικότητα», ένα πολυσύνθετο ζήτημα, που προϋποθέτει τη συντονισμένη δράση φορέων, ώστε να κατανοηθεί στην ουσία του.

Παρακάτω θα βρείτε συνημμένο το αρχείο με το πρόγραμμα και τις θεματικές των ομιλιών, ώστε, εάν επιθυμείτε, να την κοινοποιήσετε στην επίσημη στήλη «Νέα από Τρίτους» της Νομικής.

I TRENTO 01 - CEILS is now online!

Dear Partner,

 

Greetings from the University of Trento!

We are pleased to announce that our new Bachelor's Degree Course, taught entirely in English, in Comparative, European and Legal Studies (CEILS) is now online at http://offertaformativa.unitn.it/en/l/comparative-european-and-international-legal-studies

Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Το nomikithess.gr με αφορμή την επικείμενη αναβάθμισή του διοργανώνει την πρώτη του εκδήλωση!
Το θέμα θα είναι ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός και συγκεκριμένα ορισμένα παρακλάδια της Νομικής Επιστήμης.
Οι 3 ομιλητές μας θα ασχοληθούν με τους βασικότερους κλάδους της Νομικής Επιστήμης.
Αναλυτικότερα, με τον Δικηγορικό Τομέα (κ. Ελευθεριάδης Νικόλαος), με τον Δικαστικό Τομέα κ. Συμεωνίδου - Καστανίδου Ελισάβετ) και με τον  

Cours d'été IEFE / Summer Courses IEFE

Προς τις Γραμματείες όλων των Τμημάτων του Α.Π.Θ.

 

Σας προωθούμε την παρακάτω ηλεκτρονική αλληλογραφία από το Πανεπιστήμιο Université Paul Valéry- Montpellier III, που αφορά ανακοίνωση διοργάνωσης από το εν λόγω Πανεπιστήμιο θερινών Τμημάτων εκμάθησης της Γαλλικής Γλώσσας.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση τυχόν ενδιαφερομένων του Τμήματός σας.

 

Η Προϊσταμένη

του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων

 

Ελένη Μπαχτσαβανοπούλου-Κωτσάκη

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πανεπιστημιούπολη, GR 541 24, Θεσσαλονίκη

 

Συλλογή τροφίμων και ρούχων - Nomikithess

Η αφορμή των Χριστουγέννων
Η ομάδα του nomikithess.gr σας καλεί να συμμετάσχετε μαζικά και δυναμικά στη συλλογή τροφίμων(στερεάς μορφής και μακράς διάρκειας), ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης, ώστε αυτά να δωθούν σε συνεργασία με το περιοδικό δρόμου Σχεδία σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Σελίδες