Προκηρύξεις

Προκήρυξη δύο θέσεων στη βαθμίδα του καθηγητή πρώτης βαθμίδας και στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με με γνωστικό αντικείμενο Άστικό Δίκαιο'

Προκήρυξη κενής θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: 'Αστικό Δίκιαο'

Προκήρυξη για την υποβολή αιτήσεων για τη διενέργεια Πρακτικής Άσκησης

Δημοσιεύθηκε η Προκήρυξη για την υποβολή αιτήσεων για τη διενέργεια Πρακτικής Άσκησης από φοιτητές Νομικής φέτος το καλοκαίρι. Υποβολή αιτήσεων μέχρι 18/5/2018. Παρακαλείσθε να δείτε τα συνημμένα.
 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ– ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.ΔΙ.Π.) ΤΟΥ ΑΠΘ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ NOMIKHΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΜΕ 1ετή ΘΗΤΕΙΑ, ΑΠΟ 1-9-2018

Προκηρύξη Εκλογών για ανάδειξη Διευθυντή Τομέα Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου του Τμήματος Νομικής ΑΠΘ (ακ. έτος: 2018-2019)

Προκηρύξη Εκλογών για ανάδειξη Διευθυντή Τομέα Αστικού, Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου του Τμήματος Νομικής ΑΠΘ (ακ. έτος: 2018-19)

Προκηρύξη Εκλογών για ανάδειξη Διευθυντή Τομέα Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας του Δικαίου του Τμήματος Νομικής ΑΠΘ (2018-19)

Προκηρύξη Εκλογών για ανάδειξη Διευθυντή Τομέα Διεθνών Σπουδών του Τμήματος Νομικής ΑΠΘ (ακ. έτος 2018-2019)

Προκηρύξη Εκλογών για ανάδειξη Διευθυντή Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Τμήματος Νομικής ΑΠΘ (ακ. έτος 2018-19)

Προκηρύξη Εκλογών για ανάδειξη Διευθυντή Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης του Τμήματος Νομικής ΑΠΘ (ακ. έτος 2018-2019)

Σελίδες